Pitabrød med æg, bacon, grønne bønner og lightdressing
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon på en tør pande
Knus den stegte bacon
Skær 3 hårdkogte æg i skiver
Skær 3 tomater i både
Snit ¼ salathoved fint.
Serveres i separate skåle med HEIDELBERG Bretagne Dressing som tilbehør.
|
|
Opskriften er vist 12765 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-15 18:26:41 Hvor er opskriften på light dressingen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne