Flan med kylling og parmaskinke
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Steg de fire skiver parmaskinke i ovnen til de er sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Fjern de løse stykker kød fra kyllingbrysterne, og hak småstykkerne sammen Tilsæt mælk, hakket svinekød, krydderier, løg, krydderurter og sherry. Flæk kyllingbryststykkerne, så der bliver to tynde stykker ud af hvert bryst. Pak farsen ind i hvert halve stykke. Læg dejen ud på bordet, og udstik fire cirkler på 12 cm og fire på 16 cm i diameter. Pisk æggene sammen, og pensl de små cirkler hermed. Læg de fyldte kyllingestykker på de små cirkler, pensl de store cirkler, og læg over som låg på kyllingen. Pensl igen, og bag ved 200 grader i 30 min. Bland alle ingredienserne til salaten, og server til sammen med parmaskinke. Krydderurterne kan f.eks. være timian, persille og salvie. |
|
Opskriften er vist 19490 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne