Flan med kylling og parmaskinke

Flan med kylling og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverParmaskinke uden fedt
2 stk.Kyllingebryst uden skind og ben
1 dl.Mæl
75 g.Magert hakket svinekød
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
1 knsp.Stødt nellike
1 knsp.Allehånde
 Salt
 Peber
1 Fint hakket skalotteløg
1 dl.Hakket blandede krydderurter
1 spsk.Tør sherry
2 stk.Hele æg
 Fillodej
 
 salat:
 Høvlet fennikel
 Sukkerærter
 Citron
 Olivenolie
 
Opskrift:
Steg de fire skiver parmaskinke i ovnen til de er sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Fjern de løse stykker kød fra kyllingbrysterne, og hak småstykkerne sammen Tilsæt mælk, hakket svinekød, krydderier, løg, krydderurter og sherry. Flæk kyllingbryststykkerne, så der bliver to tynde stykker ud af hvert bryst. Pak farsen ind i hvert halve stykke.

Læg dejen ud på bordet, og udstik fire cirkler på 12 cm og fire på 16 cm i diameter. Pisk æggene sammen, og pensl de små cirkler hermed.

Læg de fyldte kyllingestykker på de små cirkler, pensl de store cirkler, og læg over som låg på kyllingen. Pensl igen, og bag ved 200 grader i 30 min.

Bland alle ingredienserne til salaten, og server til sammen med parmaskinke. Krydderurterne kan f.eks. være timian, persille og salvie.





karakterer:
Opskriften er vist 19490 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu