Pitabrød med tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld væden fra tunen og findel den med en gaffel.
Hak løget ganske fint. Tun, løg, ymer, sennep, salt, paprika og klippet dild røres sammen. Varm pitabrødene og fyld dem med tunblandingen og fyld efter med strimlet salat, snittet peberfrugt og tomatskiver. |
|
Opskriften er vist 54358 gange,
og udskrevet 1316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Nikoline - 2005-01-01 01:01:01 feta er også lækkert i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne