Pitabrød med fyld 02
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt : Red : |
|
|
Dressing:
Bland cremefraiche med purløg og peberfrugt. Smag dressingen til med tomatketchup, chilisauce og krydderier. Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time. Pitafyld: Bland pitafyldet sammen. Varm pitabrødene som angivet på emballagen og flæk dem halvt igennem. Kom ved serveringen pitafyld og dressing i. Tips: Hakkebøf kan anvendes i stedet for skinke. |
|
Opskriften er vist 30995 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne