Pitabrød med fyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i strimler og svitses i olien.
Grønsagerne fintskæres og anrettes separat i små skåle. Pitabrødene varmes i oven eller på brødrister. Fløden blandes med finthakket blegselleri, citron og krydderier. Pitabrødene fyldes med kød og grønsagsblandingen og flødedressingen tilsættes. |
|
Opskriften er vist 68559 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (33 stemmer) |
|
Kommentarer pia - 2021-05-25 15:28:11 opskriften ser godt ud har ikke prøvet den endnu, men det lyder lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne