Hasselbagt kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl de mellemstore kartofler, læg den på langs, som hvis du ville skære den i tynde skiver, forsæt denne fremgangsmåde, men kartoflen skæres kun 3/4 igennem. Herefter smøres kartoflerne på toppen med smør og drysses med salt og paprika.
Bages i ovn i ca 1 time ved 220 grader C. alm. ovn og eller til de er gyldne og møre. |
|
Opskriften er vist 141228 gange,
og udskrevet 1237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (135 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte Dalby - 2020-01-18 19:55:02 Det hedder ikke "hasselbagte".... Det hedder Hasselbach. Kim Nielsen - 2018-07-04 12:59:45 Det er snart sjovere at læse alle folk latterlige kommentarer, i stedet for at holde sig til opskriften, som er super god, folk må kede sig siden, de skal sidde og spille kloge Åge Flemming - 2018-01-27 16:49:24 Super kartoffel til oksetournedos med tilbehør Velbekommen og godt nytår Bedstemor - 2017-12-08 09:28:10 Bent - husk, det hedder kartofler og ikke kartolfer :-) :-) Bent Hess - 2017-02-03 11:26:19 Det er for pinligt, at man i redaktionen på en side om madopskrifter ikke ved, at den opskrift man videregiver er en opskrift på hasselbackkartolfer - IKKE hasselbagt kartoffel!!! Malou - 2012-12-04 16:12:02 Hvis man kommer oregano, basilikum og timian på smager det super lækkert. jens - 2009-12-18 20:07:01 ikke for at være Kloge-Aage, men det hedder altså Hasselback-kartofler opkaldt efter restaurant Hasselbacken i Stockholm,hvor retten blev servert først gang Anika W. Hansen - 2007-02-17 14:37:12 lækre og nemme kartofler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne