Hurtig skaldyrssuppe
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne. Læg skallerne i en gryde og hæld 3 dl vand i. Kog i 10 min. uden låg. Si skallerne fra og kog suppen indtil ca. 1 dl. Hæld de to dåser hummersuppe i en gryde og varm forsigtigt op. Fortynd med vand, vin og suppen fra rejeskallerne. Lad suppen småkoge i nogle min. og tilsæt piskefløde.
Server suppen rygende varm med rejer, avocado og dild. |
|
Opskriften er vist 23345 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne