Hummersuppe med rejer og urter
Hovedingrediens : Hummer - Hummersuppe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Suppen tøes op, fløden piskes i, og det koges igennem og smages til med salt og peber.
Rejer, fintsnittes spinat, porre, grøn peber, krydderurter, asparges og citronsaft tilsættes og smages til med cognac, hvorefter suppen afkøles. Den serveres kold med en spiseskefuld kvark og pyntes med dild og agurkestrimler og et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 57445 gange,
og udskrevet 742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-31 13:01:23 Til pynt 2-3 store tigerrejer med eller uden hoved på en meget varm pande med en smule salt og folie over panden i 60 til 75 sekunder, MÅ IKKE VENDES.Er tigerrejerne uden hoved skal der en smule olie på panden. Hovederne indeholder nok saft/smørelse til stegning, dertil lidt frisk basilikum som afslutning. Emilie - 2009-12-13 17:08:09 super lækre, kunne leve af denne suppe!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hummerhaler+Varm Leif Jørgensen - Ældresagen - 2005-01-01 01:01:01 31. personer syntes, Pragtfuld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne