Hummersuppe med rejer og urter

Hummersuppe med rejer og urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Hummer - Hummersuppe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hummersuppe med rejer og urter, billede 4 Hummersuppe med rejer og urter, billede 1 Hummersuppe med rejer og urter, billede 2 Hummersuppe med rejer og urter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pk.hummersuppe (2x400 g.)
150 g.store rejer
75 g.snittet spinat
½ snittet porre
½ snittet grøn peber
 hakket frisk basilikum, timian, estragon og purløg
2 grønne asparges
0.5 citron saften heraf
1 spsk.kaffefløde 9%
4 spsk.kvark 1%
 cognac
 
 Pynt:
 dild og agurkestrimler
 
Opskrift:
Suppen tøes op, fløden piskes i, og det koges igennem og smages til med salt og peber.

Rejer, fintsnittes spinat, porre, grøn peber, krydderurter, asparges og citronsaft tilsættes og smages til med cognac, hvorefter suppen afkøles.

Den serveres kold med en spiseskefuld kvark og pyntes med dild og agurkestrimler og et godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 57522 gange,
og udskrevet 742 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-31 13:01:23
Til pynt 2-3 store tigerrejer med eller uden hoved på en meget varm pande med en smule salt og folie over panden i 60 til 75 sekunder, MÅ IKKE VENDES.Er tigerrejerne uden hoved skal der en smule olie på panden. Hovederne indeholder nok saft/smørelse til stegning, dertil lidt frisk basilikum som afslutning.

  -   2009-12-13 17:08:09
super lækre, kunne leve af denne suppe!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hummerhaler+Varm

  -   2005-01-01 01:01:01
31. personer syntes, Pragtfuld