Farshorn med mandler
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Skyl krydderurterne grundigt og hak dem godt.
Rør kød med æg, salt, krydderier og hvidløg.
Spæd med bouillonen lidt efter lidt.
Saml farsen med rasp.
Den må ikke være for lind.
Lad den hvile 10 minutter.
Hak mandlerne imens, og vend dem i til sidst. Form farsen til et horn, eller hæld det i en form. Bages ved 160 grader C i 45-50 minutter. Serveres med Hasselbagte kartofler, salat og smørsovs. Evt. hvidløgssmør eller persillesmør. Tips: Hasselbagte kartofler kan sættes ind i ovnen på samme tid. |
|
Opskriften er vist 16090 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte B G - 2011-10-13 08:08:09 Hele familien var enige om at det smagte dejligt og var et godt alternativ til andre farsretter. Jeg brugte oregano istedet for basilikum for det var jeg lige udgået for. Mandlerne skal helt klart i de giver ekstra smagsoplevelse Margit - 2009-06-15 19:55:30 Farsbrødet smager super godt, også med nye kartofler til. Det mætter meget! Camilla - 2008-04-05 14:42:19 Fantastisk lækkert!! Kan kun anbefales (også uden mandler). Rebecca-14år - 2005-01-01 01:01:01 Mmm.... smagte himmelsk.... kan anbefales.... Rebecca-14år - 2005-01-01 01:01:01 Lyder lækkert, prøver det da lige... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne