Hummersuppe
Hovedingrediens : Hummer - Hummerskaller/affald Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skallerne ristes godt af, grønsager, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt.
Hvidvin og fiskebouillon tilsættes og det hele simrer 1-1½ time. Skallerne sigtes fra og suppen kommes tilbage i gryden og står lidt inden melet drysses over, når melet er opsuget piskes suppen godt igennem, bringes i kog og spædes op med fløde, smages til med salt, peber og cognac. Serveres med hele stykker hummerhaler. |
|
Opskriften er vist 360469 gange,
og udskrevet 5777 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (138 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda Emilie Johannesen - 2019-04-14 14:55:46 Det er den bedste hummersuppe, jeg har smagt. Og så hyggeligt at lave den. Jens - 2019-01-01 19:21:41 Hmmm. Hummerbisque må kun koge/simre i 20-30 min. Ellers får du et ret bittert resultat. Det bør nok rettes i opskriften. Kristian - 2018-11-28 14:02:47 Det er en nem opskrift til en luksus forret. Kan laves dagen før. helkon - 2015-01-01 17:18:55 Rester af hummer er fortrinligt til at lave fond af, intet går til spilde, kog, si,fløde, krydderi, og du har en guf middag af rester fra gårsdagens super menu. gulerullen - 2011-12-31 08:38:23 man må kun koge skallerne i 10 min ellers bliver suppen bitter anonym - 2006-12-20 17:12:20 fiskefond kan være fiskeben, persillestilk, timian ,lauerbær, et stk citronskal.det hele simrer ca 20 minutter uden at koe da fongen ellers vil blive bitter. Guleroodsskiver lidt porer eller anden rodfrugt gør ingen skade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne