Farsbrød med gorgonzola
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen indstilles på 200 grader C. alm. ovn.
Et ildfast fad smøres. Farsen røres med mel, tilsæt æg og rør, og til sidst røres halvdelen af fløden i. Tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, salt, peber røres i og til slut løg og champignoner. Det formes til et brød og lægges i fadet. Smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozzarella. Resten af piskefløden hældes over. Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 60-75 minutter. Farsbrødet serveres i skiver med ris eller pasta til. Tips: Du kan også lægge halvdelen af farsen i fadet, lægge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozzarellaen ud over. |
|
Opskriften er vist 65729 gange,
og udskrevet 2735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (63 stemmer) |
|
Kommentarer BT - 2015-03-14 10:04:23 Fjern alt ost og champignon og put bacon på MUMS ;) Louise - 2011-06-28 14:23:31 Godt farsbrød:o) Vil dog tilføje nogle flere krydderier næste gang. Grethe Obling Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Pröv vägtvogternes cremefreice den giver en pragtfuld smag og er ikke fed Pia - 2005-01-01 01:01:01 Er lidt for fed. Erstat evt. piskefløden i farsen med mælk og kom lidt mere tomatpurè i farsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne