Grønkålsboller/miniflûtes
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i kærnemælken, tilsæt optøet blancheret hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål, olie, salt samt hvedemel.
Dejen forhæver i ca. 20 min.,
Brødene formes. Efterhæver i ca. 20 minutter. Pensles med vand og bages i en forvarmet ovn i 12-15 min. ved 225 grader C. |
|
Opskriften er vist 19398 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne