Vildtragout
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vildtkød som er skåret i mindre stykker svitses, og tilsættes ca ½ L rødvin, lad det småsurre i ca 10 min. sammen lidt salt og peber, samt hvidløg (2fed)-
3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden. Efter ca 20 min tilsættes: 250g champignons skåret i skiver, og som er let brunet, kommes i vildtgryden Derefter kommes fløden i, under omrøring. Lad det hele småsnurre i ca 3/4 time. Kom til sidst ca 200 g grønne ærter i og lad det blive gennemvarmt Ragouten hældes en varm skål og pyntes med stegt bacon. Serveres med Kartoffelmos, som bliver blandet med småstykker af stegt kyllingelever eller andelever Der serveres appelsinsalat til: 3 appelsiner skrælles og skæres i mindre stykker, de kommes i en skå, sammen med ca 150 g nødder.(gem lidt nødder til pynten) Det overhældes med lidt sherry eller portvin, og pyntes med nødder. |
|
Opskriften er vist 72908 gange,
og udskrevet 3351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Btina - 2005-01-01 01:01:01 Hvilke nødder skal man bruge ? og skal de hakkes inden de blandes med appelsinerne ? og til sidst, hvor meget portvin skal man bruge ? Poul - 2005-01-01 01:01:01 Meget nem og lækker også med mørbrad skal dog ikke koge så længe (samlet kogetid 30 min) Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækkert, ment at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne