Dampet krappekød
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber Indsendt : Red : |
|
|
Stød hvidløg og koriander sammen til en pasta i en morter.
Bland de øvrige ingredienser undtagen chili og korianderblade i.
Smør 4 ramekin-skåle med lidt olie og stil dem i en dampkoger. Fordel krabbefarsen i skålene og dekorer med chilistrimlerne på toppen. Damp i 15 minutter, til farsen er fast. Server retten drysset med korianderblade. |
|
Opskriften er vist 18335 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer carsten - 2016-03-15 16:32:12 er det krabbesalat vi mener, når der er svinekød i? Og sukke? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne