Dampet krappekød

Dampet krappekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fedhvidløg
6 kvistefrisk koriander, finthakket
180 g.krabbekød, kogt
125 g.svinekød, finthakket
1 æg
2 spsk.fiskesauce
1 spsk.lys sojasauce
0.5 tsk.sukke
 Friskkværnet, sort peber
1 fintstrimlet, udkernet, rød chili
 Nogle få, friske korianderblade
 
Opskrift:
Stød hvidløg og koriander sammen til en pasta i en morter. Bland de øvrige ingredienser undtagen chili og korianderblade i.

Smør 4 ramekin-skåle med lidt olie og stil dem i en dampkoger. Fordel krabbefarsen i skålene og dekorer med chilistrimlerne på toppen. Damp i 15 minutter, til farsen er fast.

Server retten drysset med korianderblade.





karakterer:
Opskriften er vist 18335 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-15 16:32:12
er det krabbesalat vi mener, når der er svinekød i? Og sukke?