Rödvinsfondue
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Hæld kogende vand på perleløgene og lad dem trække ca. 5 minutter.
Pil dem.
Rens champignonerne.
Skræl persillerødderne og skær dem i tynde skiver.
Skyl cherrytomaterne.
Skær kødet i terne 2x2 cm og 1 cm’s tykkelse.
Anret det hele på et fad.
Tænd fonduen. Bring rødvin, krydderier og 1 spsk. salt langsomt i kog i en gryde. Hæld det i fonduegryden og hold rødvinsmarinaden småsimrende. Sæt løg på nogle af de første spid, de skal have længst. Lad dem simre ca. 10 minutter. Tilberede herefter de andre grønsager ca. 5 minutter. Kødet tilberedes efter ønske 2-5 minutter. |
|
Opskriften er vist 59980 gange,
og udskrevet 2477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer mille - 2008-12-06 20:58:34 hva ska man putte ned under for at tænde fondue gryden Alexander - 2008-09-06 20:03:34 RIS, man ris er det eneste rigtige tilbehør. du har nemlig ret at der mangler tilbehør Tove - 2008-08-21 16:11:01 Synes I ikke der mangler noget tilbehør? Brød, kartofler etc. 4 personer vil da have svært ved at blive mæt. felixbusk - 2005-01-01 01:01:01 det ser godt ud til nytår |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne