Sammenkogt oksekødsret
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 274720 gange,
og udskrevet 14032 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (120 stemmer) |
|
Kommentarer Bjørn - 2014-10-14 18:19:35 Prøv at lade det hele simre med et par kraftterninger (kylling/okse), lidt fiskesovs samt et godt skvat Vermouth - super lækker smag anonym - 2009-03-24 17:04:43 Elin Jeg har noget krondyrkød,kan man ikke bruge det husmor - 2009-02-03 15:42:33 prøv også med grisekød i stedet oksekød :) Anna Lise - 2008-02-11 13:09:45 Hvor der bruges flåede tomater er det en ide at bruge en teskefuld sukker. Så bliver det ikke bittert Kokken Benny. - 2007-06-20 10:45:14 Jeg synes det smager fantastisk, men som nogen af de andre skriver skal tomat puréen koga fra starten og nej der er ikke coctailpølser i stroganoff ! Til Jan - 2007-02-26 17:25:01 Så vidt jeg ved er der da ikke cocktailpølser i stroganoff... jan - 2007-02-26 07:11:16 Dette er stroganoff ! Martin - 2007-02-24 14:59:43 Prøv at tilsætte en teske brun farin til sidst. Lad kød, bacon og løg simre i en halv flaske rødvin fra starten Jeppe - 2006-12-01 12:02:10 Med løg og ris som tilbehør, er det en både nem og god ret Holm - 2005-01-01 01:01:01 Bente har absolut, absolut og mere absolut ret! :-) Bente - 2005-01-01 01:01:01 Løg, Løg og flere Løg. Holm - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ville bytte om på tilsætningstiden for tamatpuré og champignons, så man kan smage at det er champignons. Beth - 2005-01-01 01:01:01 Ja. - God ret til også at komme rester/andre grønsager i. Lecia - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er enig med Anni - Ellers en lækker ret. Jeg tilsatte også lidt strimlet rødpeberfrugt. Anni - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mener, at tomatpuren skal koge med fra begyndelsen, så den mister det syrlige og bliver mere blød i smagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne