Thangsgiving kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør ingredienserne til fyldet sammen. Gnid kalkunen ind og udvendigt med citronsaft og salt. Fyld den, men ikke for hårdt, fyldet svulmer lidt op. Halsskindet kan også fyldes. Luk kalkunen med kødnåle. Smør den udvendigt med 50 g smør. Læg kalkunen på risten i bradepanden med brystet opad. Sæt den i en 180 grader C. alm. ovn og steg den i ca. fire timer. Dryp flittigt undervejs med 3 dl god fjerkræbouillon og 2 dl vand. Når det er dryppet over øses sky fra bradepanden over kalkunen.
Server med cranberry sauce (tranebærsauce) : tranebær, en sjat vand, lidt mere portvin, sukker og ingefær eller kanel koges igennem. |
|
Opskriften er vist 35005 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Frank Møller - 2016-12-25 14:48:06 4 timer? I min ovn ved 180 grader er 2 1/2 time nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne