Grove grønsagstærter
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Ælt alle ingredienserne til tærtedejen sammen, brug evt. en food processor, så går det nemt, og læg derefter dejen køligt 1/2 times tid. Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 24 cm i diameter, med dejen og stil den køligt. Kog linserne møre i vand eller grøntbouillon, ca 20 min, og lad dem evt. dryppe af. Svits løg og gulerod let i en stor pande i smør, mens der røres. Bland courgetter og linser ved, svits det hele yderligere ca. 1 min og smag grønsagsblandingen til med krydderier. Hæld grønsagsblandingen i en skål, rør den med æg, hytteost og reven ost. Smag fyldet til med salt og peber og fordel det i tærteformen. Læg lidt tynde courgetteskiver øverst, drys den revne ost på. Bag tærten i ovnen ved 200 grader C., en halv times tid, til den er gylden og ægge-ostemassen stivnet. |
|
Opskriften er vist 84892 gange,
og udskrevet 1244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne