Becamelsovs
Hovedingrediens : Oste - Emmentaler Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.
|
|
Opskriften er vist 21720 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-08-13 22:10:26 Der mangler reven muskatnød henning - 2005-01-01 01:01:01 drop sennep |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne