Broget Gryde med Hvidvin
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger. Brun det i varm olie, ad 2 gange.
Tag det op af gryden.
Svits de hakkede løg, til de er gyldne og klare. Istandgør urterne og skær dem i skiver. Læg dem i gryden og lad dem svitse lidt sammen med løgene. Læg kød og krydderbuket i Gryden og hæld tør hvidvin ved. Smag retten til med salt og peber. Dæk gryden med låg og lad kødet småstege, til det er mørt, ca 1 time. Fjern visken. Serveres med pillekartofler drysset med hakket persille |
|
Opskriften er vist 24566 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-22 09:17:35 Dejlig nem opskrift, og så smager den godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne