Broget Gryde med Hvidvin

Broget Gryde med Hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.skært svinekød, skinke eller bov
2-3 spsk.olie
2 dl.hakket løg
3 gulerødder
2-3 porrer
4-8 stilkbladselleri
 krydderbuket af 0.5 bundt persille, 1 laurbærblad, 1 løvstikkeblad
3 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger. Brun det i varm olie, ad 2 gange. Tag det op af gryden.

Svits de hakkede løg, til de er gyldne og klare. Istandgør urterne og skær dem i skiver. Læg dem i gryden og lad dem svitse lidt sammen med løgene.

Læg kød og krydderbuket i Gryden og hæld tør hvidvin ved. Smag retten til med salt og peber.

Dæk gryden med låg og lad kødet småstege, til det er mørt, ca 1 time. Fjern visken.

Serveres med pillekartofler drysset med hakket persille





karakterer:
Opskriften er vist 24641 gange,
og udskrevet 561 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-22 09:17:35
Dejlig nem opskrift, og så smager den godt.