Italienskbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det håndvarme vand og tilsæt salt, honning og olie. Kom durummel og det meste af pizzamelet i lidt af gangen. Tilsæt mel, til dejen slipper skålen. Dæk dejen med et klæde og lad den hæve til det dobbelte, ca. 1 time ved stuetemperatur.
Kom bagepapir på en plade og pensl det med olivenolie. Form dejen med fugtig hånd til 3 store kugler og læg dem på pladen. Pensl med olie og dæk med film. Efterhæv brødet 30 minutter ved stuetemperatur. Fjern filmen og bag brødet ca. 20 minutter ved 225 grader C på nederste rille. Køl brødet lidt af på en rist og bræk det fra hinanden. |
|
Opskriften er vist 18798 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne