Fadkoteletter i sur-sød sauce 02
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål og stil det parat. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun dem ca. ½ minut på hver side. Krydr. Med salt og læg dem på en tallerken.
Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter. Kom bønner ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grønsagerne af og hold dem varmt tildækket. Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig. Læg koteletterne i og lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne og hæld saucen over. Tips: Saucen kan tilsættes ½ tsk. stødt chili, hvis den ønskes stærkere. Halvdelen af miniløgne kan undlades, og bønnespirer vendes hurtigt i, efter at bønnerne er møre. |
|
Opskriften er vist 30038 gange,
og udskrevet 1054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2010-08-10 19:19:18 Super lækker sovs. Minder en del om den sur/søde sovs man får på kineser restaurenten. Jeg brugte nogle helt andre grønsager ( courette, porre, rød peber og babyspire) men det blev også super lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne