Fadkoteletter i champignon-løgsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med peber.
Brun dem på panden ca.1 minut på hver side. Tag dem af og læg dem på en tallerken.
Champignon- løgsauce: Pil løgene og skær dem i halve el. kvarte afhængig af størrelsen. Svits dem på en pande. Tilsæt juicen og lad løgene småkoge under låg i ca.5 min. Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden med paprika og chilisauce. Lad saucen småkoge i ca.10 minutter under låg. Læg koteletterne ned i saucen og lad dem simre i 2 min. På hver side. Drys retten med hakket persille. Serveres med Løse ris samt broccoli eller grønne bønner. Tips: I stedet for låg, kan kommes folie over panden. |
|
Opskriften er vist 100894 gange,
og udskrevet 2048 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne