Boller i skarp sovs
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør kødet med revet løg, æg, salt og peber og lad farsen hvile ½ time.
Bring bouillonen i kog. Form kødbollerne 3-4 cm i diameter ved hjælp af en spiseske. Læg forsigtigt bollerne i vandet som kun må simre. Lad dem stå i det simrende vand i ca. 10 minutter. Tag dem op og hold dem varme. Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Tilsæt langsomt kogende suppe, som kødbollerne har været kogt i, samt chilipeber. Chilipeberen udrøres i et lille glas madeira. Pisk i sovsen og smag den til med salt og peber. Vend til sidst bollerne i sovsen og server med groft hvedebrød, ris eller hvide kartofler til. Tips: Leger eventuelt sovsen med de 2 æggeblommer, når den er taget af blusset. |
|
Opskriften er vist 47572 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne