Gåseleverpostej
Hovedingrediens : Gås - Gåselever Indsendt : Red : |
|
|
Hak Lever, Kråse, Hjerte, Spæk samt Løg 2 til 3 gange (Sværen skæres af)
Det hele røres sammen med Mælk, Mel og Æg, tilsmages med Salt, Peber og Allehånde
Hældes i små smurte Aluforme som bages i Vandbad ved 200 grader i ca. 1 Time
Hvis det kniber med at blive brun på Overfladen sættes de højre op i Ovnen sidste tid.
|
|
Opskriften er vist 31844 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2007-03-11 18:49:52 SUPER LÆKKER mmm....!? sfriberg - 2005-01-01 01:01:01 Smager utrolig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne