Gåsepostej

Gåsepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Gås - Gåselever

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 gåselever
 samme vægt gåsefedtflomme
1 gåsehjerte
1 gåsekråse
2 skiverafskorpet franskbrød
1 løg
2 æg
2 spsk.fløde
1 lille glas cognac
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Fjern hinder og uregelmæssigheder fra gåseindvoldene. Pil løget og skær det i mindre stykker. Kør lever, hjerte, kråse, flomme, franskbrød og løg 3 - 4 gange gennem kødhakkermaskinen. Pisk æggene sammen med fløden. Rør cognacen i og smag til med salt og peber. Rør denne blanding i levermassen.

Kom det hele i en form eller et ovnfast fad og bag postejen i vandbad i ovnens bradepande ca 35 min ved 180 grader. Lad postejen kæle af og stil den koldt, til den skal spises.





karakterer:
Opskriften er vist 21656 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-19 09:39:38
Hej, Kan der bruges afsmeltet fedt fra gåsen istedet for fedtflomme?