Gåsepostej
Hovedingrediens : Gås - Gåselever Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Fjern hinder og uregelmæssigheder fra gåseindvoldene. Pil løget og skær det i mindre stykker. Kør lever, hjerte, kråse, flomme, franskbrød og løg 3 - 4 gange gennem kødhakkermaskinen. Pisk æggene sammen med fløden. Rør cognacen i og smag til med salt og peber. Rør denne blanding i levermassen.
Kom det hele i en form eller et ovnfast fad og bag postejen i vandbad i ovnens bradepande ca 35 min ved 180 grader. Lad postejen kæle af og stil den koldt, til den skal spises. |
|
Opskriften er vist 21876 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Aeh - 2012-12-19 09:39:38 Hej, Kan der bruges afsmeltet fedt fra gåsen istedet for fedtflomme? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne