Fedtfattig boller i karry
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 1061543 gange,
og udskrevet 35192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (562 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2015-07-19 12:45:18 De er først gang jeg skal lave boller i karry. Jan - 2014-08-23 20:13:39 Bare drop min negative vurdering lige før. Retten endte med at blive god nok alligevel, når man spæder lidt andre engredienser i. anonym - 2014-08-20 17:02:52 god jeg spiste og spiste anonym - 2014-07-04 21:22:53 Bollerne er fine men den sovs er da helt hen i vejret. Tine - 2014-03-25 17:08:42 Vi kommer lidt spidskommen i farsen og koger bollerne i vand med en grøntsagsbouillonterning i. Det giver en superfin smag. Line - 2014-01-25 18:22:25 Super god og nem Mads Madsen - 2013-11-13 13:52:51 Opskriften, er lige som den skal være (basic), ellers kan jeg godt lide æblerne i tern istedet for revet, eller jeg kan finde på at bruge annanas i tern istedet for æbler. Madling.dk - 2013-09-20 23:53:24 Jeg serverer altid boller i karry sammen med grøntsager og frugt. Børnene elsker selv at få lov at pynte med rosiner, ananas, agurk, nødder osv. :-) anonym - 2013-06-25 06:37:18 I stedet for mælken bruger jeg dansk vand. Det bliver bollerne meget mere luftige ved. B.Clausen Pedersen 25.06.2013. arne - 2013-03-11 18:03:16 jeg steger bollerne lidt i smør og karry inden de bliver lunet i sovsen. Børnene elsker det Brian - 2013-01-13 14:09:53 Jeg prøvede denne opskrift igår, men måtte erfare at den manglede karry smag. Hvilken type karry skal der bruges til retten? Jeg brugte selv Santa Maria Madras karry. På forhånd tak /Brian T. Tom Tønnies, Vejen - 2011-01-09 09:08:28 Fin opskrift. Men det er meget vigtigt, at karry'en svides af i det varme fedtstof, da smagen bliver mere "rund" og der kan tilsættes mere karry. Britta og René - 2010-07-17 18:37:16 har aldrig helt forstået hvorfor der skal æbler og løg i boller i karry. Smager ikke særligt godt... Ellen - 2010-01-10 11:49:37 Her i huset spiser vi dampede broccoli til - det smager dejligt. Sjipsjap - 2009-04-16 17:07:53 andrea. til næste gang, så koger du bare i noget mere vand, evt i to gryder eller lign. så fryser du vandet der bliver i overskud ned, så der er til næste gang... ellers kan du også fryse resten af saucen ned et for sig selv... Andrea - 2009-03-25 18:19:59 Fin, nem og lækker opskrift. Mangler lige at vide hvordan jeg laver sovsen, når jeg nu har lavet en stor portion boller til fryseren og derfor ikke har vandet fra bollerne til de næste gange jeg skal lave retten... AD - 2008-10-08 15:01:56 Når jeg serverer det for mine små børn plejer jeg altid at have noget kokosmælk til for at det ikke skal smage for stærkt. Bente mor - 2007-03-21 16:22:16 Det er nemt hvis man køber en medister og trykker farsen ud i en skål og derefter koger det som boller. Det giver en god smag, da det er krydret. Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ga' sovsen en tur med stavblenderen, så de revne æbler blev jævne, det gjorde også sovsen tyk, derefter som jeg saft fra en lille dåse ananas i, det var mums Lone - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig nem opskrift, man kan evt tilsætte en kniv spids sukker så bliver den dejlig mild i smagen :) Lars Koch - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er enig med at den er billig. Hvis man lige vil sætte en prik over i'et, så kan man koge bollerne i sellerivand. Altså komme toppen fra en sellere ned mens man koger bollerne. De skal lige skæres lidt i stykker, og så bare ned i vandet. De skal selvfølgelig tages fra når saucen røres op. Et tip jeg har fået fra en kok jeg kender, og må sige det bliver lige en tand bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne