Hareragout
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Del haren i passende stykker og fjern de grove sener. Lav en marinade af rødvinen, de istandgjorte grøntsagerne i grove tern, peber og enebær og læg haren i marinaden i mindst 24 timer, gerne længere.
Tag kødet op, tør det og brun det i fedtstoffet ved kraftig varme på alle sider. Hæld den siede marinade over, ladrød koge op og lad harestykkerne blive møre. Det tager ca. 35 minutter. Rør nu honningkagen i sovsen, smag den til med salt og peber og jævn med maizena rørt ud i koldt vand. Sovsen må gerne være godt pebret. Rør til sidst creme fraiche i. Farven kan evt. justeres med lidt kulør. Læg harestykkerne tilbage i sovsen og anret i en dyb skål. Tilbehør: Server med båndnudler og grøn salat med flødedressing. |
|
Opskriften er vist 22366 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne