Hakkebøffer af dyrekød
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrekødet hakkes og formes til 4 bøffer som omvikles med bacon. Baconen fæstnes med en tandstik. Krydres med knuste enebær og salt og peber.
Bøfferne steges ved god varme i smør 3-4 minutter på hver side. Tips: Vi har serveret pandesovs, små smørristede kartofler, ristede svampe, kogte bønner og en waldorffsalat. |
|
Opskriften er vist 122015 gange,
og udskrevet 3745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne