Dyreterrine
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Hak dyresmåkød, flæsk, kyllingelever, løg, æble og selleri groft. Rør en fars ved at tilsætte fløde, portvin og æg og krydder med enebær, timian, salt og peber.
Beklæd en passende form med skiverne af fersk spæk, fyld farsen i formen og fold spækskiverne over farsen. Bag terrinen i ovnen i vandbad 1 time ved 175° C. Vandbadet skal være varmt, når terrinen sættes i ovnen. For at prøve om terrinen er færdig stik i den med en pind. Hænger der intet fast på pinden er terrinen færdig. Afkøl og stil den kølig til næste dag. Tilbehør: Godt landbrød og blandet salat med æbler og en dressing af valnøddeolie og æbleeddike klæder terrinen. |
|
Opskriften er vist 19290 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne