Dyregryde med champignon
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Giv skalotteløgene et opkog, skyl dem i koldt vand og pil dem.
De skrællede gulerødder skæres i tern, svitses i lidt smør sammen med løgene og de rensede champignon. Lad det stege under omrøring i nogle minutter. Dyrekødet i tern brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rødvin ved og tilsæt de stødte enebær. Bland de svitsede grøntsager med kødet og lad det småkoge i ca. 1½-2 timer. Tilsæt fløden og smag til med lidt gelé og flere krydderier, hvis nødvendigt. Tilbehør: Serveres med små, smørstegte kartofler og en let waldorff salat med æbler og bladselleri vendt i creme fraiche krydret med salt, peber og citron. |
|
Opskriften er vist 94604 gange,
og udskrevet 4210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne - 2016-01-11 11:41:28 20-25 skalotteløg lyder ret voldsomt. hans - 2014-09-12 13:31:59 Hvilken fond skal der bruges? Charlotte - 2013-10-15 23:07:24 Virkelig lækker og fyldig smag! Næste gang ville jeg nok tilsætte flere grøntsager, evt. ærter og lidt flere gulerødder. Lars Bak - 2011-02-06 00:26:33 det var super lækkert, overkomligt at lave og så duftede hele hytten dagen efter også :) Hansen - 2008-05-27 23:03:18 Den er bare super god. Den skal vi have igen igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne