Dyrebov med korender
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring lidt vand i kog og kog korenderne i ca. 10 min. Dryp dem af og skyl i koldt vand.
Stegen rulles i knust peber (tryk så peberet sidder godt fast). Kom ca. 20 g smør i en stegegryde og brun kødet fra alle sider. Krydres derefter med salt. Hæld cognac og korenderne i gryden. Lad alkoholen fordampe, tilsæt bouillon og lad stegen braisere i ca. 1 time. Tag kødet op og lad det trække i ca. 15 min. Pisk det sidste smør i gryden og smag til med salt og peber. Tilbehør: Server stuvet savoykål og råstegte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 35337 gange,
og udskrevet 723 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (38 stemmer) |
|
Kommentarer jette - 2008-09-27 09:59:23 til Mette korender er små bitte rosiner Mette - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er korender? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne