Dyrebov bourguignon
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær sværen af flæsket og skær det i terninger. Svits flæsket og skalotteløgene med lidt smør i en gryde. Tag det op og stil det til side.
Drys kødet med salt og peber og brun det godt, på alle sider tilsæt evt. mere smør. Gulerødderne skrælles, skæres i stave og svitses sammen med kødet. Tilsæt krydderbuket, de pillede knuste hvidløg, og kom skalotteløg og flæsket tilbage i gryden. Kom rødvin og bouillon ved og lad det småstege under låg i ca.1 time. Tag kødet op og hold det varmt. Kom tomatpure i sovsen, jævn den evt. og smag til med salt og peber. Kødet skæres ud og lægges tilbage i sovsen. Tilbehør: Flødebagte kartofler og grøn salat med ristede valnøddekerner serveres til. |
|
Opskriften er vist 86412 gange,
og udskrevet 2909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-01-20 21:40:52 Vi fiskede gulerødder og løg op og serverede dem til, og så sigtede vi saucen og jævnede den med smørbolle. Per - 2010-01-20 21:40:07 Der er ikke beskrevet om boven skal snøres eller ej, men det er man næsten nødt til for at få et pænt stykke kød ud af det ved servering, så det gjorde vi. Det skal have noget længere tid for at blive mørt, 2-3 timer, go så skal der spædes til med ekstra vand, gryden må ikke koge tør. anonym - 2005-01-01 01:01:01 jævnede m. fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne