Boghvedegrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Boghvede Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Bring mælken i kog. Drys boghvedegryn i under omrøring. Dæmp varmen, læg låg på gryden og kog grøden i ca. 45 minutter. Sluk for varmen og smag grøden til med salt
|
|
Opskriften er vist 75640 gange,
og udskrevet 1645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-10-14 16:46:10 jeg server med smørklat og sirup oven på, det lærte jeg af min mor Finn - 2011-01-28 13:29:33 kan serveres med sukker og kanel Helle - 2009-11-02 17:45:09 God opskrift, passer til 4 personer. anonym - 2008-11-07 15:14:43 kaldes også tarregrød på sønderjysk anonym - 2008-09-23 18:32:35 herlig ret - gerne med rosiner og æblestykker kogt med - serveret med en lækker tykmælk og enten honning eller ahornsirup. Tove - 2008-04-28 16:20:01 Kan den mon koges færdig under dynen ligesom risengrød ? Sasja - 2005-01-01 01:01:01 Smager utroligt dejligt på armen Benjamin - 2005-01-01 01:01:01 Kan serveres med jordbær / rabarber-marmelade Anders - 2005-01-01 01:01:01 kan serveres med både æblemos OG sirup anonym - 2005-01-01 01:01:01 - kan serveres med æblemos, i stedet for sirup og sukker anonym - 2005-01-01 01:01:01 serveres med en sirupsklap i midten af grøden og sukkerdrys |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne