Lakserilette - Lakse rilette
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skindet trækkes af laksen og kødet plukkes af.
Kødet vendes med creme fraiche, hakket rødløg, hakkede kapers, sennep, revet citronskal og hakket purløg. Serveres med en blandet salat, brød eller knækbrød Tips: Andre krydderurter kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 31379 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer ann - 2015-06-27 17:02:42 Det har intet med rilette at gøre. En rilette er kød varmet/tilberedt i fedtstof anonym - 2011-08-11 10:29:13 Der mangler oplysning om serviringsmåde - fx i form etc - og om det skal trække i - i hvor mange timer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne