Lakserilette - Lakse rilette

Lakserilette - Lakse rilette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lakserilette - Lakse rilette, billede 4 Lakserilette - Lakse rilette, billede 1 Lakserilette - Lakse rilette, billede 2 Lakserilette - Lakse rilette, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.varmrøget laks
 
1 dl.cremefraiche 38%
1 rødløg
50 g.kapers
1 spsk.grov sennep
0.25 citron skal heraf
1 pt.purløg, frisk
 
 Pynt:
 dild, frisk
Opskrift:
Skindet trækkes af laksen og kødet plukkes af.

Kødet vendes med creme fraiche, hakket rødløg, hakkede kapers, sennep, revet citronskal og hakket purløg.

Serveres med en blandet salat, brød eller knækbrød

Tips:

Andre krydderurter kan også bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 31074 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-27 17:02:42
Det har intet med rilette at gøre. En rilette er kød varmet/tilberedt i fedtstof

  -   2011-08-11 10:29:13
Der mangler oplysning om serviringsmåde - fx i form etc - og om det skal trække i - i hvor mange timer