Lune Pandebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål. (hold lidt hvedemel lidt tilbage) Tilsæt mælk og ælt dejen sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 6 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm. i diameter). Smelt lidt af smørret på en pande (ca. 21 cm. i diameter). Læg en dejplade på panden og bag den ved jævn varme, ca. 2 minutter på hver side. Bag de øvrige dejplader på samme måde. Pak efterhånden brødene ind i Alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene lune til fx. en feta salat. |
|
Opskriften er vist 38954 gange,
og udskrevet 842 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2016-10-17 19:22:59 Er vild med disse brød. Mega nemme at lave og smager godt os.dk - 2012-03-24 11:54:01 mega go' opskrift Ditte - 2010-10-19 12:44:37 mega lækre sager super godt Kirsten Nørlund - 2009-09-01 18:08:42 Superlækre. Steg dem evt. i krydderolie. Uhm.. lækkert. Og så er børnene helt vilde med dem^^ Cecilie - 2008-11-02 14:11:03 Vildt gode;D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne