Beates Schnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden befries for sener og hinder og skæres ud i små bøffer som bankes flade med en kødhammer.
Stykkerne paneres i æg og rasp og lægges i køleskab.
Kokosmelet ristes på en tør pande til det er svagt lysebrunt (HUSK ikke for høj varme, og at røre i det ofte!). Karrysovs: Løget hakkes fint og svitses uden at brune i en gryde med margarine. Karry tilsættes og brændes af, 2 spsk. mel tilsættes og der røres godt. Vandet tilsættes lidt efter lidt indtil alle melklumper er rørt ud, og sovsen tilsættes mere vand alt efter hvor tynd man ønsker den. Bouillonterninger tilsættes sammen med salt og peber og mangochutney efter behag. Hver banan deles på langs, og hver del halveres på tværs så hver banan giver fire "kvarte" Bananerne steges på pande i smør ved middel varme til de er lysebrune. Mørbradstykkerne steges i smør på en mellemvarm pande. Mørbradstykkerne serveres straks sammen med kogte jasminris, karrysovs, stegte bananer, rosiner, ristet kokosmel og stærk mangochutney. |
|
Opskriften er vist 65759 gange,
og udskrevet 1301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Steen Petersen - 2017-10-08 15:59:23 Det er en virkelig presentaktiv og velsmagende ret, kan anbefales, også til festmad. Ole - 2012-05-08 15:02:42 Det her lyder som det værste 80'er-påhit. Uden banan, rosin og kokos ville det sikkert være spiseligt Lone - 2011-05-25 15:08:11 Hvis du er mælkeallergiker, så kan du stege i olie i stedet for smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne