Svampe cremesuppe

Svampe cremesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.østershatte (uden den grove del af stokken) skåret i mindre stykker
1 I.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
2 dl.tør hvidvin
2 skalotteløg
1 spsk.hvedemel
1 spsk.hakket spansk kørvel
 lidtMuskatnød, friskrevet
20 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør.

Kom østershattene ned til 1øgene og sauter dem i 3 minutter under omrøring.

Drys hvedemel i svampene og lad det bage godt igennem.

Hæld lidt efter lidt suppen på svampene under omrøring. Suppen skal røres helt glat inden næste portion suppe hældes på.

Kom vinen i og riv lidt muskatnød i suppen. Smag til med salt og peber Lad svampesuppen simre i 15 minutter og rund herefter af med piskefløden

Lad den koge uden lag indtil den har den rette cremede konsistens Vend til sidst den hakkede kørvel i og server et godt, hvidt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 20450 gange,
og udskrevet 633 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-17 15:27:46
rigtig god, vedr.piskefløde, lidt mindre af den, man smager næsten ikke svampene,måske madlavningsfløde var bedre.