Svampe cremesuppe
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Indsendt : Red : |
|
|
Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør.
Kom østershattene ned til 1øgene og sauter dem i 3 minutter under omrøring. Drys hvedemel i svampene og lad det bage godt igennem. Hæld lidt efter lidt suppen på svampene under omrøring. Suppen skal røres helt glat inden næste portion suppe hældes på. Kom vinen i og riv lidt muskatnød i suppen. Smag til med salt og peber Lad svampesuppen simre i 15 minutter og rund herefter af med piskefløden Lad den koge uden lag indtil den har den rette cremede konsistens Vend til sidst den hakkede kørvel i og server et godt, hvidt brød til. |
|
Opskriften er vist 20450 gange,
og udskrevet 633 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2011-07-17 15:27:46 rigtig god, vedr.piskefløde, lidt mindre af den, man smager næsten ikke svampene,måske madlavningsfløde var bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne