Abrikosfarseret svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Skær på langs rundt i svinekammen, så den til sidst kan rulles ud i ét langt stykke, som er 1-2 cm tykt.
Sautér løg i olie og smør/margarine og bland det med hakkede abrikoser, salvie, hvidløg, brødkrumme, salt, peber og æg. Læg fyldet på den udfoldede steg og snør den fast sammen herom. Gnid med salt. Læg den i bradepande, pensl med olie. Stil den i kold ovn, stil ovnen på 180 grader C i 1½ time og skru op til 225 grader C de sidste 15-20 minutter. Si kødsaften og skum fedtet af. Bland ca. ½ dl skysauce med mel og cider og bring i kog til saucen jævner. Skær stegen ud efter 15 minutter, og server den med brandvarm sauce og ovnristede kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 25879 gange,
og udskrevet 918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Erland - 2005-01-01 01:01:01 Er det "sværen", der skæres fra og snøres på efetrfølgende, eller er det svinekam uden svær med skåret "lomme"? Pia - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan skruer man salt og peber op til 225 grader? Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at lave denne fyld i en oksemørbrad, det er pragtfuldt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne