Chokolade fondant med Lakridsis orange marinerede Litche

Chokolade fondant med Lakridsis orange marinerede Litche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.chokolade
2-3 koppersmør
6 æggeblommer
6 hvider
6 spsk.hvedemel
 
 Is
5 dl.fløde
6 æggehvider
250 g.flormelis
 
Opskrift:
Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk æggeblommer i og røres glat. Tilsæt mel og rør massen ned i temperatur. Pisk æggehvider stive og vendes i massen. Massen fordeles i smurte forme med sukker (vi brugte kopper som forme) bages i 12-15 min i 180 grader.

Is :
Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs. Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes larkridspulver. Hældes i forme (her brugte vi også kopper) og frysses ned.

Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret Litche frugt i og anrettes rundt om is og chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 16438 gange,
og udskrevet 455 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-06 15:59:15
Hvor meget er 2-3 kopper smør ?

  -   2010-01-14 13:31:24
Over ingredienser mangler der at stå Lakridspulver og hvor meget man må tage.

  -   2008-03-02 09:00:07
Vær opmærksom på at "kopper" ikke er noget konkret mål til en opskrift..Det kan ha indflydelse på resultatet..