Chokolade fondant med Lakridsis orange marinerede Litche
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og chokolade i et vandbad. Pisk æggeblommer i og røres glat. Tilsæt mel og rør massen ned i temperatur. Pisk æggehvider stive og vendes i massen. Massen fordeles i smurte forme med sukker (vi brugte kopper som forme) bages i 12-15 min i 180 grader.
Is : Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs. Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes larkridspulver. Hældes i forme (her brugte vi også kopper) og frysses ned. Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret Litche frugt i og anrettes rundt om is og chokolade. |
|
Opskriften er vist 16438 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-06 15:59:15 Hvor meget er 2-3 kopper smør ? anonym - 2010-01-14 13:31:24 Over ingredienser mangler der at stå Lakridspulver og hvor meget man må tage. 02.03.2008 - 2008-03-02 09:00:07 Vær opmærksom på at "kopper" ikke er noget konkret mål til en opskrift..Det kan ha indflydelse på resultatet.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne