Citrongræssuppe
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne, og fjern den mørke åre på bagsiden. Gem rejerne.
Varm olie op i en wok, kom rejeskallerne i og steg under omrøring indimellem, til de har skiftetfarve. Rør fonden i, bring det i kog, og lad det simre 20 minutter. Si fonden, og hæld den tilbage i wokken, kasser skallerne. Tilsæt citrongræs, limesaft, fiskesauce, limeblade, chilipeber og sukker. Lad det simre i 2 minutter. Tilsæt rejer, og hold det lige under kogepunktet i 2-3 minutter, til rejerne er kogte. Server i varme skåle pyntet med korianderblade. |
|
Opskriften er vist 21350 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Ea - 2007-01-24 16:05:22 Ups. Der står også at det er thailandsk!!Hm.. Men for øvrigt rigtig lækkert;) jasmin - 2005-01-01 01:01:01 jeg er far thailand og det her er godt nok thai mad sååå sorry... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne