Paprikagryde med rodfrugt-kartoffelmos
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 94573 gange,
og udskrevet 3868 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer carsten P - 2009-01-03 12:46:32 Ja det er en dejlig ret som kan varieres utroligt meget. Har dog lige en komentar som er, at man skal bruge den milde paprika, og den må ikke brændes af. Så var der kartoffelmosen som blev slimet eller lang. Det undgås ved at bruge kogende mælk. Hej, held og lykke hov og så lige en mere.... - 2008-12-03 19:53:47 Vi brugte forresten en stavblender til rod-mosen som blev rigtig lækker uhm.... - 2008-12-03 19:52:39 Da vi godt kan lide smag i maden brændte jeg først de 2 spsk. paprika af i gryden smmen med løgene, jeg tilsatte en ekstra ske senere hen sammen med lidt stærk chili, timian, cayenne peber og mælk. Derudover tilsatte jeg en rød peber og majs og brugte kalkunkød i stedet for skinkekød. Mosen lavede jeg af kålrabi, kartofler og gulerødder....maden var ret populær hos manden så der ryger en rigtig god karakter herfra. godt, mættende og sundt. Annette - 2007-10-28 12:35:30 Hvis man bruger dejkrogene til elpiskeren bliver det ligesom hvis man bruger håndkraft. Agnete - 2007-01-08 09:46:09 Man skal bare huske at lade grønsagerne dampe godt af, evt. på¨lille blus. Så bliver det fint med el-pisker og huske først at tilsætte salt når man moser. Hanne - 2007-01-08 08:56:38 Når kartofler piskes til mos med elpisker, bliver mosen ofte "slimet". Brug håndkraft i stedet. Bedre resultat Per - 2005-01-01 01:01:01 Var lidt i tvivl om der var skrevet forkert med løgene, men jeg tror det var beregnet med 500 g., jeg syntes dog at den blev loglig stærk med 2 spsk. paprika, og syntes også der skal beregnes mere mos til 4 pers. gfo - 2005-01-01 01:01:01 Smager himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne