Fyldte Kaktusfigner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Start med at tænde ovnen på 150 C
Tag handsker på og skyl fignerne og skær dem fri for pigge. Skær toppen af og udhul fignerne og kom kødet i en si over en skål. Pisk to af æggene og bland marcipanen heri. Pisk fløden til flødeskum og bland halvdelen af det med de sidste to æg, cognac og de knuste markroner. Kom fyldet i figenerne og sæt dem i ovnen i ca 20 min. Figenkødet mases med en ske til alt saften er kommet igennem og kun kernerne er tilbage. Saften varmes forsigtig og serveres til de kolde eller varme figner sammen med resten af flødeskummet. |
|
Opskriften er vist 11750 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2020-09-13 12:05:20 Den opskrift er meget mærkelig, skal de to slags fyld blandes? Er det ikke kun æggeblommerne, som skal bruges? Birgit - 2008-09-12 16:43:39 Der mangler da noget? 2 æg og marcipan blandes, og halvdelen af flødeskummet blandes med 2 æg mere mm. Skal disse to blandinger nu blandes, og er det så fyldet? Deanie - 2005-01-01 01:01:01 Indeholder marcipan ikke mandler (Krysdallergi) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne