Oksemørbrad og fasansoufflée
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Oksemørbrad og fasansoufflée:
Oksemørbraden skæres igennem og bankes ud til ca. 1 cm tykkelse. Fasanbrysterne blendes med æg og fløde, smages til med salt og peber. Spinatblade blancheres, dryppes for vand og lægges ud på oksemørbraden. Souffléefarsen smøres ud på spinaten, og det rulles stramt sammen. Pancetta lægges uden om rullen og snøres. Brunes på pande og steges i ovn ca. 3 gange 10 minutter. Husk, at stegen skal trække minimum 10 minutter inden servering. Birkesbagt rodfrugtegratin: Selleri skrælles, skæres i tern og koges møre i fløden. Hvidløg, salt og peber tilsættes og det blendes. Afkøles og røres op med æggeblommer. Små forme smøres og drysses med blå birkes. Formene fyldes 3/4 op med selleripure og bages i vandbad ca. 1/2 time ved 175 grader. Champagnesirup: Rørsukker smeltes, lys balsamico og champagne tilsættes og koges blank til en passende konsistens. |
|
Opskriften er vist 13199 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-27 11:33:05 Lyder som en rigtig god opskrift, selvom det for mig er en fremmed verden at blende kød. Men nye ting giver oftest de bedste oplevelser. Men hvorfor skal den i ovnen i 3x10 min? hvad skal der ske imellem de tre perioder? anonym - 2006-12-31 13:50:55 Hvor varm skal ovnen være når man steger mørbraden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne