Osso Buco Consommé med kalveskankstortellini
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes og æltes godt sammen, til konsistensen er smidig - stilles til hvile.
Skanken brunes, 1 porre, 1 gulerod, 1 knoldselleri, 1 pastinak i grove tern koges i bouillonen, til det hele er mørt. Bouillonen sigtes, og kødet pilles fra skanken. Resten af urterne skæres i tern (1x1 cm) og koges halvmøre i bouillonen. Kødet smuldres, 2 dl. bouillon nedkoges og monteres med smør og revet peberrod, smages til med salt og peber. Pastadejen rulles tyndt ud, 1 stor spiseskefuld lægges på pastaen, som stikkes ud i en stor cirkel. Denne foldes til en halvmåne, og pastaen trykkes i rundingen, og enderne samles på midten modsat åbningen. Tortellinierne koges møre i saltet vand. Bouillonen koges og severes i dybe tallerkener, urterne tilsættes den varme suppe, tortellinierne lægges i, og der drysses med tomat tern. |
|
Opskriften er vist 13907 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne