Stigs fasansuppe

Stigs fasansuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fasan
2 storegulerødder
1 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.smør
1 spsk.olie
 lidt timian + rosmarin
0.5 dl.tomatpuré
0.5 dl.sherry
2 dl.piskefløde
1.5 l.bouillon
 små faste champignon
 sprød bladselleri
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerødderne skæres i mønter, løg og hvidløg hakkes - det hele svitses i fedtstof.

Fasan (delt i 4-6 stykker) svitses med i 10 min., hvorefter bouillon, krydderier + tomatpuré tilsættes. Det hele koges i 5 kvarter.

Fasanen tages op, suppen sis og hældes tilbage i gryden. Champignon, bladselleri, fløde og sherry tilsættes.
fasanbrystkøddet skæres i terninger og tilsættes og det hele koges ind, ej for længe.





karakterer:
Opskriften er vist 26162 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-03 16:47:32
champion og bladselleri er en fin smagskombination. Ligeledes reduktion af bouillonmængden er o.k