Stigs fasansuppe
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skæres i mønter, løg og hvidløg hakkes - det hele svitses i fedtstof.
Fasan (delt i 4-6 stykker) svitses med i 10 min., hvorefter bouillon, krydderier + tomatpuré tilsættes. Det hele koges i 5 kvarter. Fasanen tages op, suppen sis og hældes tilbage i gryden. Champignon, bladselleri, fløde og sherry tilsættes. fasanbrystkøddet skæres i terninger og tilsættes og det hele koges ind, ej for længe. |
|
Opskriften er vist 26100 gange,
og udskrevet 677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-02-03 16:47:32 champion og bladselleri er en fin smagskombination. Ligeledes reduktion af bouillonmængden er o.k |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne