Røget fasantartar
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Alt kød pilles af den røgede fasan og skæres i meget små tern.
Smør brødet og læg evt et salatblad på. Kom det hakkede kød på og læg en æggeblomme øverst. Pynt med purløg. |
|
Opskriften er vist 15770 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne